Roel Braams van het atelier schrijft een kinderboek

Roel Braams, medewerker bij Humanitas en o.a. bekend van het kunstatelier in De Leeuwenhoek, heeft een kinderboek geschreven: ‘Het geheim van de spiegel’.

Roel: “Als kind las ik boeken als Pietje Bell en Saskia en Jeroen. Dit zijn leuke boeken, alleen vond ik ze nooit echt spannend. Dit was voor mij de insteek om zelf de pen ter hand te nemen. Daarbij heb ik altijd al een fascinatie gehad en heb deze nog steeds als het over de middeleeuwen en dan natuurlijk kastelen gaat. Deze zijn dan ook in het boek verwerkt.”

‘Het geheim van de spiegel’ is een spannend verhaal dat begint met Lars en Jasmijn, die via een omweg in een verlaten kasteel terechtkomen. Dit kasteel staat al een aantal eeuwen leeg, omdat er geen koper voor te vinden is. Dat is niet zo gek. Er gaan al jaren geheimzinnige verhalen de ronde over het kasteel van Landgraaf. Iedereen die daar naar binnen gaat, kan het niet meer navertellen.

Wil je het boek bestellen? Dat kan via bravenewbooks.nl

Schuiven naar boven