Mooi gebaar van de Leef Je Uit Foundation

Wat een ontzettend mooi gebaar van de Leef Je Uit Foundation. De stichting doneerde €2.000 aan Kunstatelier De Leeuwenhoek. Met de genereuze donatie kunnen de cliënten, die gebruik maken van deze dagbesteding tenminste twee jaar vooruit met het aanschaffen van schilderbenodigdheden.

Bij alle activiteiten van de Leef Je Uit Foundation, onder leiding van Michel Perridon staat centraal dat ouderen met elkaar een plezierige en onbezorgde dag hebben en zich daardoor minder eenzaam voelen.
Kunst draagt daaraan bij, ook op hoge leeftijd nog. “Het is heel belangrijk en heel mooi om te zien wat kunst doet met cliënten. Je ziet dat door het aanbod van kunst andere prikkels worden gebruikt, de emoties komen los bij de cliënten. Dat is eigenlijk een andere manier van communiceren met elkaar”, aldus Annemieke Post, manager dagbesteding ontmoeten van Stichting Humanitas Rotterdam.

Met grote dankbaarheid werd de check van €2.000 in ontvangst genomen door begeleider en kunstenaar Roel Braams, uit handen van Annemieke Habraeken – Brons, penningmeester en secretaris van de Leef je uit Foundation. Het jaar kan niet beter beginnen.

Schuiven naar boven